رئیس اتحادیه گوشت گاو تهران تایید کرد: واردات در بازار گوشت گاوی باعث شده است که قیمت در بازار افزایش نداشته باشد.
به گزارش افکارنیوز، علی خندان در خصوص وضعیت بازار گوشت گاوی گفت: با وجود ایجاد موج گرانی در بازار گوشت گوسفندی، این وضعیت در بازار گوشت گاو تاثیر نداشت و عرضه گوشت گاو در تهران براساس قیمت ثابت ادامه دارد.
وی افزود: گوشت گوساله در تهران به مدت ۶ ماه است که ثابت مانده است، در عرضه گوشت گاو بخشی از سهم به بازار به واردات این محصول بر می گردد و عرضه وارداتی گوشت گاوی باعث ایجاد ثبات نسبی در بازار شده است.
خندان یکی دیگر از دلایل ثابت ماندن گوشت گاو را کاهش قدرت خرید مردم عنوان کرد و ادامه داد: میزان درآمد خانواده ها کاهش یافته است و به همین دلیل عرضه کننده نمی تواند بیش از حد در قیمت گذاری آزادانه عمل کند.
رئیس اتحادیه گوشت گاو قیمت متوسط گوشت گاو و گوساله را به طور متوسط در بازار به این شکل عنوان کرد:
قیمت گوشت گاو: ۲۱۰۰۰ تا ۲۲۰۰۰ تومان
قیمت گوشت گوساله مخلوط: ۳۵۰۰۰ تومان
قیمت بخش های صاف گوشت تا سقف ۲۰۰۰ تومان بیشتر از سایر بخش های گوشت است.
منبع : شهرخبر/افکارنیوز